Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

Hvorfor annoncere på YachtWorld.com?

Kontakt

For flere oplysninger eller for at sende en forespørgsel, kontakt os:
Send e-Mail til Annonceafdeling

YachtWorld.com ses af usædvanligt mange mennesker med kompetence på området. Mere end 65 % af de besøgende på vores site har en årlig gennemsnitsløn på mellem $100.000 (€114,000) og $400.000 (€456,000); heraf angiver mere end 85 %, at de har planer om at købe en båd i den nærmeste fremtid.

YachtWorld.com er det dominerende site på internettet med information om både; og det er det eneste site, der tilbyder en omfattende fotodatabase for motor- og sejlbåde, der er til salg gennem et verdensomspændende netværk af yachtmæglere, fabrikanter og forhandlere.

Du kan øge din mærkebevidsthed og opbygge internettrafik via kontakt til en af de mest progressive, kreative og pågående webløsninger og firmaer for udvikling af markedsføring på internettet. Vi er det eneste tilbud, når det gælder seriøse annoncører for både eller andet i den forbindelse og for de annoncører, der er interesseret i at nå vores verdensomspændende publikum.

Besøgende på YachtWorld.com's sites--mere end 400.000 om måneden--se mere end 12.800,000 sider på sitet om måneden.

YachtWorld.com sender kun relevante annoncemeddelelser videre til besøgende på sitet ved at markere de produkter og tjenesteydelser de er intereseret i fra velrenommerede firmaer. Ved kun at markedsføre et begrænset antal produkter og tjenesteydelser på YachtWorld.com kan vi kontrollere kvaliteten og udviklingen for de forskellige mærker samtidig med at vi sikrer maksimal bevidsthed og gennemslagskraft for annoncerne.

YachtWorld.com tilbyder hele paletten af annonceringsmuligheder fra traditionelle programmer til innovative sponsorater, rubrikannoncer og tekstlink inde i teksten.

YachtWorld.com tilbyder dig fleksibilitet, pålidelighed og forskelligartethed. Vi anvender teknologi til registrering og sporing af adfærden på nettet, så vi klart og tydeligt kan verificere, hvor ofte og med hvilket resultat din personlige annoncekampagne blev modtaget.

YachtWorld.com er et globalt firma med kontor i Seattle, Washington; Vancouver, British Columbia og Fareham, England. YachtWorld.com er en division af Boats Group, der hører hjemme i Virginia Beach, Virginia.