Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

YachtWorld.com Site Hjælp

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan annonceres en båd til salg?

Hvordan sender jeg feedback til YachtWorld.com?

Hvordan tilpasses fontstørrelsen?

Hvordan udskrives der fra sitet?

Hvilken hvilken valutakurs er der anvendt på sitet?Q  Der bliver oftest spurgt om hvordan optages en båd til salg , når den ejes af en privat sælger eller ejer (FSBO).

A   Der kan vælges mellem to mæglerrelaterede muligheder: enten finder man en lokal mægler, der kan hjælpe en med at værdisætte ens fartøj og med ham drøfter man hvilke tjenester og gebyrer en mægler tager. Ellers kan man indsende sin annonce for at komme i kontakt med en mægler, der måtte være interesseret i ens båd. De indsendte oplysninger vil kun blive set af mæglere - ikke af offentligheden.

Hvordan sælger du din båd?
Fra hjemmesiden vælger du Sælg din båd.


Q  Vi bliver også hyppigt spurgt om hvordan besøgende på vores hjemmeside kan give os feedback om vores hjemmeside, om det nye design på vores side, om funktioner, som man ønsker at få tilføjet på siden osv.

A  Vi modtager gerne feedback fra besøgende på vores hjemmeside.

Hvordan sender du feedback til YachtWorld.com?
Nederst på siden vælger du contact us linket. På den side finder du et emne, som du gerne vil skrive til os om, klik på linket og send din feedback til os.


Q  Hvordan kan jeg tilpasse fontstørrelsen på tekster, som jeg finder på siderne inde påYachtWorld.com?

A  Vi har konstrueret denne udgave af YachtWorld.coms site så det giver de enkelte besøgende et tydeligere resultat.. Det betyder, at du kan gøre fonten større eller mindre ved at benytte de fontmuligheder, der er i din browser.

Hvordan tilpasses fontstørrelsen?
Hvis du bruger Microsoft Internet Explorer, fra View vælges Text Size kommandoen, og derefter vælger du den ønskede fontstørrelse. (Der er omkring 5 forskellige størrelser at vælge imellem)

For Netscape-brugere: fra View menuen vælges Forstør eller Formindsk font (der findes ca. 10 størrelser).

For AOL-brugere, vælg Min AOL. Derefter vælges Preferences fra den menu. I ikonkassen vælges WWW. I dialogkassen vælges fanebladet Generelt. Klik Tilgængelighed, og afkryds den valgmulighed, der siger Ignorer de fontstørrelser, der er angivet på websider.

Hvis du anvender en anden browser, skal du finde din browsers hjælpefunktion og derefter søge efter tekststørrelse or tekstindstillinger.


Q  Hvordan udskriver jeg fra den nye siteudgave?

A  Der kan udskrives på en af to måder afhængigt af hvilken tekststørrelse du anvender.

Hvordan laves udskrifter?
Fra browseren Sideopsætning kommandoen, sæt sidemargenerne til 0,6 mm og dernæst udskriv. (Dette virker normalt for standardfonten og mindre fonte.)

Hvis teksten stadigvæk beskæres--sommetider på grundlag af det layout og den fontstørrelse, der er valgt fra kommandoenSideopsætning, ændres papirets retning til Liggende, derefter udskrives der.


Q  Hvilke valutakurser benyttede du ved udregningen af dollars, pund og euro i dine eksempler?

A  Vi anvendte dollaren som udgangspunkt og udregnede, at et engelsk pund ville koste $1,43, og en euro ville koste $0,88.

Vi forventer at ajourføre dem ca. en gang om måneden.