Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

Din Personlige Bådindkøber (Personal Boat Shopper PBS)

Præsentation af Din Personlige Bådindkøber (Personal Boat Shopper PBS)

Din Personlige Bådindkøber er en eksklusiv facilitet på YachtWorld.com, som du kan bruge til automatisk søgning efter en båd.

Se hvordan det fungerer

Når du søger efter en båd på YachtWorld og læser dine søgeresultater, har du mulighed for at vælge om at blive optaget på YachtWorld.coms Personal Boat Shopper (PBS) (Din Personlige Bådindkøber). Tryk på tasten Underret mig når flere både af denne slags er til salg. Den findes næsten øverst på skærmen. Så søger din personlige bådindkøber automatisk i vores database med mere end 60.000 fartøjer og giver dig underretning, når den har fundet en ny båd, der kan passe til dig.

Med mere end 400 nye optagelser dagligt, er det nemmere for dig at bede din personlige bådindkøber om jævnligt at søge for dig end, at du selv skal se ind på sitet.

Se nu

Du kan se de både vi har fundet til dig. De er anført i den seneste e-mail-besked du har modtaget fra din personlige bådindkøber (PBS).

Indtast den e-mail-adresse du anvender i din mail til Din Personlige Bådindkøber

Indtast din e-mail-adresse

Sendes ugentligt

Vi sender e-mail-besked fra din personlige bådindkøber en gang om ugen. Så vi holder dig ajour i din søgning efter en båd. Vi sender dig også en besked, selvom vi ikke har fundet nogen ny båd – bare så du ved, at din personlige bådindkøber stadigvæk arbejder for dig. Du finder måske ud af, at du er nødt til at gøre din søgning bredere eller lave en helt ny, hvis du fx ser, at der er trykfejl i dine søgekriterier.

Flere søgninger

Du kan oprette lige så mange forskellige søgninger, som du vil.. Vælg Din Personlige Bådindkøber (PBS) ved slutningen af din søgeproces. Brug dernæst denne side til at kontrollere hver enkelt søgning, når du har lyst. Bemærk, at når du anvender ”flere søgninger”, modtager du kun en e-mail-besked om ugen.

Afmeld din personlige bådindkøber

Eftersom vi sender meddelelser fra din personlige bådindkøber automatisk, medtager vi tekst i alle e-mail-beskeder vi sender til dig. Her fortæller vi hvordan du kan afmelde modtagelsen af resultater fra din personlige bådindkøber. Følg disse anvisninger, hvis du ønsker at ophøre med denne tjeneste.

Databeskyttelse

Når du vælger dig ind på YachtWorld.coms personlige bådindkøber, gemmer vi en kopi af din e-mail-adresser på en server, som internettet ikke har adgang til; din e-mail-adresse bliver således ikke bragt i fare.

For flere oplysninger om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger, henvises du til at læse vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, hvortil der er adgang nederst på denne side