Om YachtWorld

Siden marts 1995 har YachtWorld sat bådmæglere og -købere over hele kloden i forbindelse med hinanden. Med mere end 110.000 bådannoncer har YachtWorld den største database for både, der udbydes af mere end 2.900 bådmæglere og 70 fabrikanter rundt om i verden.

Som den første onlinevirksomhed lancerede grundlæggeren Jessica Muffet YachtWorld med henblik på at markedsføre bådmæglernes både over for offentligheden på internettet. Selv i dag har alle medlemmer af YachtWorlds mæglernetværk adgang til den stærkeste gruppe af online-marketingtjenester, herunder lager- og kundeemnestyring drevet af BoatWizard, verdens største annonceringstjenste (MLS), SoldBoats-data, målrettet onlineannoncering og marketingløsninger.

I marts 2000 udvidede YacthWorld tilbuddene til også at omfatte det europæiske marked. Ian Atkins åbnede det første europæiske kontor i Fareham i England for at introducere YachtWorld til de europæiske markeder og skabe dedikerede hjemmesider for UK, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Nederlandene og Australien. Den stigende efterspørgsel fra det skandinaviske og russiske publikum førte til oprettelsen af hjemmesider for Finland, Danmark, Sverige, Norge og Rusland. YachtWorlds hjemmesider for er nu blevet oversat til 13 forskellige landes sprog og opnår hver måned et besøgstal på mere end 600,000 unikke besøgende.

Boats Group, der omfatter de 5 førende kvalitetsmærker inden for skibsbranchen, nemlig YachWorld, amerikanskejede Boat Trader, boats.com, CosasDeBarcos, Botentekoop, Botenbank, Boten og Annonces Du Bateau. Boats Group laver fortsat klassens bedste software til understøttelse af mæglerbranchen, hvor de forpligter sig til at levere innovation og service, udvikle og anvende den mest avancerede teknologi til brug for vores erhvervskunder og give eventuelle købere en sublim oplevelse.

Mød YachtWorlds teamet

For at finde ud af mere om YachtWorld, kan du besøge vores News Room.